Onpa se mukava, kun on taas kevät. Aamuisin on kiva käydä lenkillä ennen kuin lähden kurssille. Viivi haluais olla mahdollisimman paljon ulkona.. onhan sitä mietitty että tekis sille häkin kesällä ja se sais olla aina välillä siellä, mutta yöt sisällä. Viimeks ku Viivi oli laitettu häkkiin Villen kotona ja miehet touhus varikolla niin Vipukan pää näky kopista ja se jollas menemään, että ei tieten ollu häkissä mukavaa..

Meillä on ollut tarkoitus saada Viivi nukkumaan muualla ku makkarissa, meidän sängyssä ja peiton alla.. se onkin nyt muutaman vkon ajan nukkunu olohuoneessa ja ihan omatoimisesti! Ehkä se aavistaa/ymmärtää jotain.. en tiiä.. Toisinaan kyl tuntuu, ettei se ota ymmärtääkseen joitakin asioita, mutta yleensähän se vika löytyy sitten omistajasta Nauru 

Tuli hieman erilainen äitienpäivä, toinenkin mummu on nyt poissa. Vaan tietääpä senkin, että mummo sai elää melko pitkän ja suht terveen elämän.. ja nyt on parempi olla.

Vaan kylläpä se elämä tästä jatkuu.. asioilla on onneksi tapana järjestyä ja kaikella, mitä tapahtuu, on oma merkityksensä.