Tämä sunnuntai onkin ihan erilainen kuin mitä viime sunnuntai.. Sillon aurinko paistoi ja nyt sataa räntää. Ensi viikko onkin lyhyempi, kun on tuo vappu tiistaina. Jospa se ilma kuitenkin tästä muuttuisi hieman kesäisemmäksi.

Eilen olin muuttoapuna ystäville ja ne lähti sitten illalla hakemaan rwu Rokkaa kotia. Viivi tutustuu uuteen ystäväänsä viimeistään sitten, kun Rokan rokotukset on kunnossa. Ihan mielenkiintoista nähdä mitä Viivi tykkää Rokasta, kun meiän Villen sisko otti koiranpennun niin siinäpä oli Viivillä ihmettelemistä. Toisaalta se yritti aluksi alistaa sitä, mutta pentunen meni aina kenkätelineeseen piiloon Viiviä.

Itelläni on viel 3 vkoa työharjoittelua, sit ehtis taas puuhastella oparia ja töihin. Ens viikon perjantaina ois yks työhaastattelu.. sit on SPR:n juttuja menos nii tahtoo olla aika kuitilla välillä. Viivin kans on ny käyty pitempää lenkkiä, aina ku vaan jaksaa. siinä saa molemmat muuta ajateltavaa.

Ny näyttäis hieman hellittävän tuo räntäsade. Ei paljon huvita puuhastella mitään, ku ulkona tollanen epämääräinen ilma. Viivi kuuluu ilmoittelevan, että haluaisi takas sisälle. Ei sekään tästä ilmasta nauti.

Viikon päästä toivottavasti Oulaisis parempi ilma, vaikken vieläkään tiedä että pääsenkö itse sinne, mutta joka tapauksessa Viivillä näytön paikka.