Niin se on sitten vuosikin vaihtunut.. Me oltiin Villen kans uutta vuotta vaihtamassa Kirkkonummella ja Viivi oli kotona Villen vanhempien kanssa. Ja heti 2.1. mulla alko työt. Ja kieltämättä oon kyl tykänny olla ny töissä.

Viiville oli tossa joulun alla sellaset vinkeet ja hajut, että juoksua pukkas. Ny ei enää ole hajua ollut varmaan viikkoon. Ja hyvä niin.. Kiva, ku eräskin aamu olin laittanu sellaset vaatteet että lähen töihin nii neiti istahti syliin ja jäi sellanen haiseva läntti. Mut ny se tosiaan on ohi, ainakin se hajuvaihe. Villen vanhemmille ko puhuimme, että juoksua pukkaa niin ne yritti puhua Viiville, että malttais ny siihen asti että pääsee omaan kotiin sotkemaan. Hehe.

Meidän tosiaan pitäs tässä lähiaikoina päästä muuttamaan. Ihan mukava, ku sitten meil on Jutta ja Rokka lenkkikaverina, ku asumme likempänä. Tämän vuoden aikana ois tarkoitus, että Viivi pyörähtäis ainakin pari kertaa näyttelyissä, jos vaan eräs Erja-täti innostuis esittämään sen. Se sujuu Viiviltä ja Erjalta nii luontevasti.  (:

Mut ny pitää jatkaa viel tovi työn merkeissä. Jatkanpa sitten, kun tulee uusia juttuja mieleen...