Ajattelin kirjoitella tänne, kun on hetki aikaa. Töiden puolesta ja muutenkin ollu kiirus. Vapaat illat menee siihen, et laittaa tavaroita paikalleen. Viivi on sopeutunu muuten erittäin hyvin tuonne uuteen kotiin, mut on se siel kerran kaks kusassu työhuoneeseen. Ilmeisesti yöllä lähteny makkarista hätänsä kans mut ulos ei kyl oo tahtonu tai sit me ei oo vaan kuultu. Mut yleensä sillon ku ollaan hereillä niin se menee välioven eteen ja kattoo sitä ja saattaa jopa haukahtaa.

Laitanpa tänne nyt tämän yhden kuvan Viivistä, minkä löysin puhelimesta.. tässä ollaan viel muuttohommissa ja kuten kuvasta näkyy Viivi pyöri ja hyöri kärryn ympärillä ja alla..

1311529.jpg

Hirmuinen hinku on päästä ostamaan sisustusjuttuja tonne taloon. Meil ei oo hirmusti mattoja tai lamppuja. Äiti toi vkl Haaparannan Ikeasta meille lipaston, joka on samaa sarjaa kuin meidän ikealainen sänky. Äiti tuumas, et siellä Ikeassa on niin paljon kaikkee kivaa, et pitäs ite lähtee kattoon. Toki nettiin verraten hinnat voi olla hieman eri, ku ne on siel kruunuissa mut ei tolle lipastolle tullu ku kymppi enemmän hintaa ja sen verran ois menny pian rahtiinki. Sänky tuli sillon vuos sitten tilattua netin kautta ja se toimitettiin kotia asti. Muistaakseni kulut oli yllättävän pienet. No jospa jotain kivaa löytys, ku lähden näillä näkymin Erjan kans Kokkolaan lauantaina. (: Kokkolas kivempi shoppailla, ku se ei oo mikään hirmu iso paikka. Siin Chydeniassaki vaikka mitä kivoja putiikkeja.

Ai niin meil on "uus perheenjäsen". Ville laitto ittelleen (lue meille :D) toisen paremman auton viime vkl. Se on Volvo 850, vuoden Opelia vanhempi mut siin on erityisen kiva ominaisuus se, että soon automaatti! Mäkin sain jopa ajaa sillä viime vkl. Ja mikä oli erikoista niin Viivi istua napotti kuin kunnon koirakansalaiset siel takapenkillä. Se ei ikinä istu takapenkillä.. en tiiä sitten tykkäskö hutikka nahkaistuimista.. vai mikä siihen meni. Ja sitten, kun monissa autoissa on se semmonen koroke siin kuskin ja vänkärin välissä eli se mikä toisille on roskis tai luukku johon saa tavaroita piiloon.. no joka tapauksessa hutikka tykkää tulla nojaileen siihen.

Että semmosta meille tällä erää. Tuparit päätimme siirtää viikolla eteenpäin, ku muutenkin on menossa liki joka vkl ens kuussa niin ei jaksa sitä tuparihommaa sitten sille kuuta enää. Saa sitten rauhas laittaa juhlat pystyyn (:

Tässä vielä yksi otos Viivistä heijastinliivi päällä. Tosi hienon näköinen liivi... ja koiruus (:

1167822.jpg

Joulukuusikin vielä taustalla eli tästä otoksesta on tovi kulunut, mut en sitä aiemmin muistanut laittaa tänne. Mutta palaamme astialle, kun tulee lisää asiaa (: