Eipä ole tullu käytyä täällä pitkään aikaan.. Nyt saa päivitellä sitten kuulumisia. Eli meidän perheenkoko kasvoi yhdellä viime lokakuussa, kun Venla-tyttö syntyi. Viivi oli ensimmäiset 5kk Villen kotona hoidossa, mutta näki viikoittain meitä. Silloin alkuun tuntui helpommalta olla, kun sai keskittyä vain ja ainoastaan vauvaan.

Venla on kyllä melko utelias Viivin suhteen ja uskoisin, että kun neiti oppii liikkumaan niin Viivillä tulee hätä Mutta oikein hyvin Viivi suhtautuu Venlaan.. Venla on melko aamuvirkku ja kun me vanhemmat yritämme joskus aamuisin vielä torkkua Venlan ilon kiljahduksista huolimatta, käy Viivi tekemässä tarkastuskierroksen makkarissa.. kenties yrittää sanoa "Kuulkaas nyt ettekös te saisi sitä yhtä hiljennettyä, kun mä haluisin vielä nukkua" ja painelee sitte takas sohvan nurkkaan ja pää tyynypinon taa 

Tänään Vipukka tosiaan täyttää 4 vuotta ja ostettiin sille kunnon luu lahjaksi, vaan en ole sitä vielä sille antanut ja aivan kuin se ymmärtäisi että tässä päivässä on nyt jotain ku seuraa kuin hai laivaa  Niin ja huomenna meidän pikkuneidille tulee 7kk täyteen, se on ihan tosi kun sanovat et lapsista sen ajankulun huomaa.

Oikein ihanaa kesää kaikille! Menee varmaan taas tovi kun käyn täällä päivittämässä kuulumisia