Niin se sitten tämäkin vuosi alkaa olla lopuillaan. Jouluaatto oli mukava, ku tääl Villen kotona oltiin koolla ja joulupukkikin kävi. Viivi haukku Villen siskon cairnterrierin Millin kans pukin hyväks. Meiän perhees oltiin tieten oltu kilttejä, ku saatiin lahjojakin (:

Viivi sai Rokalta pussin, missä oli erilaisia leluja, Mintulta se sai pari luuta, meiltä se sai tassu-kuvioidun pyyhkeen, salamimakkaraa ja vaaleenpunasen pehmopossun. Possuhan röhki aluks, mut aattoillan aikana Viivi hiljenti sen sitte.. Viivin paras lelu on pihalla.. jäniksenkäpälällä leikkii onnellisena.

Meil muutto lähenee ja mulla työt alkaa ens viikolla. Vähä jänskättää, mut onhan se tuttua puuhaa jo (: Hassua kyl ku on sitten oma työhuonekin. Tuttava oli ny sitte luopunu ajatuksesta teettää pentuja talviaikaan. Ehkä parempikin niin.. ei sillä että me sieltä pentua ois ittelle otettu. Oon aatellu, et sitten joskus ku Viivillä teettää pentuja nii jättäis yhen itelle. Pitäähän se ny beaglen hutikkalainen olla, jos toisen meinaa ottaa (: Ai niin meil näyttäs sille, että tulee toinen juoksu Viiville että ny ei sitte hetkeen "seukata" uroskamujen kanssa ettei käy köpösti.

Mut ny taidan lähtee lukemaan uutta kirjaa minkä pukki toi ja pitkän lenkinki vois tehdä tänään.. Ihana ku luntaki sataa, on hieman sanoisinko uskottavampi joulu ku on lunta.

Mukavaa joulunjatkoa kaikille.