Täällä aletaan nyt olla voiton puolella ensimmäisen juoksun suhteen. Uskoisin ainakin. Enää ei tiputtele, mut repulta näyttää yhä toi takapuoli. Viivillä on kyl himot yltyny juoksun aikana. Viikko sitten, kun Rokka kävi kyläs nii se "itki" kun tämä yks tommas tassuilla otteen et "mä vähän vaan kiksautan sua".. Kyl se Rokka aina välil haisteli Viiviä, että ihanaa. Ja oli sillä liike päällä, Viivi makas selällään ja oli, et "ai ku ihanaa". Meitä "vanhempia" vaan nauratti. Rokkahan ei viel ole sukukypsä. No eipä olla heitä sen jälkeen nähtykään nyt sitte.. Liekö Rokka saanu pirttihirmu-tyttöystävästä tarpeeks hetkeks (:

Meil on tosiaan muutto edessä.. viimeistään elo-syyskuun vaihteessa. Muutamme näillä näkymin anoppilaan syys-tammikuun ajaksi. On nii hirmuset hinnat vuokra-asunnoilla täällä ja saa säästöön rahaa. Helmikuus muutamme sitten omaan kotiin. Se on sellanen mukava tiilitalo. Villen vanhemmat pelkää vaan, että meiän termiitti hajottaa sen. Mut eiköhän se oo itestä kii hajottaako koira paikkoja vaiko ei. Täälläkään ei mitään isompaa oo hajottanu. Kiltti koiruus se on.

Elokuun alussa Viivi menee ainakin yhdeks yöks Onnelaan. Saas nähdä mitä neiti tykkää siitä, mut ei voi ottaa mukaankaan ku mennään etelään Villen serkun häihin. Kutsu oli osoitettu vain meil kahdelle. (: Ja Viivi ku sai sillon tarpeeks auton kyydistä, ku rekalla kotiuduttiin Ilmajoelta.

Mut nyt taidan jatkaa siivouspuuhia, ku ei eilen ehtiny. Palaamme taas.