Nyt on tuparit vietetty. Kiitos kaikille mukana olleille! Ehkäpä vielä jotain illanviettoja järjestämme, ei ollu nii kauhea kokemus (: Kaiken kaikkiaan meil kävi varmaanki 50 sukulaista ja tuttavaa, joista osa lapsiakin. Viivihän toki oli jaloista pois, vietti ihan yönkin Männäperällä. Se oli nii "auttavainen" lauantai-aamuna, ku paistettiin uunis piirakoita ja pasteijoita, joten oli parempi viedä se pois siks aikaa. Lahjaks saatiin käsipyyhkeitä, viinipulloja (huom! pari), tupperware taikinakulhosetti (juuh Ville hymyili ku Naantalin aurinko ku näki kipot), paistinpannu, huurteinen (ilmeisesti joku juomanjäähdyttäjä vuolukivijuttu), Pentikin poro (mihkä saa kynttilän), lahjakortti Kärkkäiselle ja liitutaulu (johon saan kirjoitella visaisia viestejä Villelle). Meil oli takapihalla kota, jossa Villen isä touhus pepua (sitä mutintapaista) ja illalla paistettiin makkaraa. Se kota oli lainassa ja huvittiko se oli nii iso, että pian ihmiset luulee meidän takapihalla olevan Kärkkäisen Sikapäivien sivupisteen. (: Kaik meni loppua myöten suht hyvin.. Viimeset vieraat lähti aamulla puol viideltä ja minä pääsin nukkuun puol kuudelta.

Viivillä oli ollu Männäperällä normi-ilta. Se oli jahdannu kissoja ja sen sellaista. Yhessä välissä ennen nukkumaanmenoa se oli tahtonu vintille. Käyny haukkumas siel Villen siskonpojan kavereineen ja sen jälkeen menny ulko-oven eteen mököttään surullisena. Se oli kai sitä mieltä niinku Chisu laulaa, että "Mun koti ei oo täällä". No sehän sitten sunnuntaina kotiutuessaan päästi pienet ilopissat, ku vähän silitin sitä. Kyl minä välillä tupareis päivittelinkin, että on niin outoa ku Viivi ei oo täällä. Vaan säästyipä vieraiden jalat ;) Oli Jutan kans puhetta, että Rokan kanssa vois treffata nyt kun juoksut ohi.

Onpa inhottava tuo ilma.. sais tulla jo kevät! Ja kurkkukin eilisestä asti kipee :( Jospa tässä jaksais viel pari päivää niin sitte vkl. Ja seuraava vkl menee Helsingissä koulutuksessa, yks yö varattu Sokos Hotel Torniin. Oltiin Villen kans siel viime kesänä ja olihan se aika hieno paikka..

Minä lopettelen tähän ja lähen houkutteleen Villeä josko mentäis Kärkkäiselle lahjakortin kans (: