Tämä päivä on taas vaihteeksi ollut aurinkoinen. Viivi ei oo malttanu juuri sisällä olla. Mummulassa sai äitienpäiväkakkuakin, ku nooli tarpeeks kauan. Isin mummulassa Viivi sai pullan ja äsken neiti veti naamaan mun juustohampparin lopun, et eiköhän se huomiseen pärjää.

Isin mummulasta ku lähettii nii piipahdettiin kotona ja jätettiin neiti itsekseen. Siin sit lähdimme ajelulle ja päätimme mennä Kalajoella piipahtaan. Käytii särkiltä hakemas jätskit ja sit käytiin moikkaan Villen siskoa, ku ne olivat viel mökillään. Ja aika vasta tultiin kotia. Viivi-tyttö oli nätisti ollut ja ei löytyny pissaakaan mistään. Heti käytin pihalla, ku tultiin. On se vaan helpotus tuo sisäsiisteys, ku ennen meni talouspaperiaki ihan hulluna. Olen ylpeä äiti.

Tässä on viikon ajan sairasteltu, ensin Ville sitten minä ja ny on jostain syystä molemmilla yhä nuhanen olo. Jospa se tästä helpottaa. Kuumeisena tuli katottua viisutkin eilen. Hyvinhän Suomi sai organisoitua ne. Meil oli kotistudio, kylläki köyhänlainen, mut oli kumminki. Itse en ees tajunnu kaikkia juttuja, johtunee tieten nuhasta. Rokkakin piipahti kyläs leikkimäs illan päälle. Sitten kun poju nukahti niin Viiviä ois viel leikittäny, mut ei se Rokka sitten enää jaksanu. Neitikin nukahti sohvalle loppujen lopuks eilen. Aamul heräsin, ku se oli taas vaihteeks sängys meidän keskellä.

Villen setä heitti tänään, että joko ollaan nuorisoseurantalo varattu kesälle. Mut eipä me viel semmosia. Onhan tässä oltu reilut 3 vuotta yksissä ja nyt tuo karvakuonoinen lapsikin. Hyvin meil menee ilman sormuksiakin, vaik toki haaveilee sitä joskus siitä prinsessapäivästä. Mut ei siitä sen enempää.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille myös tuleville!