Syksy on nyt tullu sitten ihan virallisesti. Eilettäin kävin naapurin pihalla keräämäs maahan pudonneita vaahteranlehtiä. Aattelin tehdä syksyisen asetelman "anopin" iloksi ja miksei omaksikin.

Eilen viimeistelin kakun Villelle. Ei siitä kyl hirmu nätti tullu, mut maistui ihan hyvälle. Kinuskikakku siitä sitten tuli ja päivänsankari oli tieten ihan tyytyväinen. Ville on ny sitten 24v. Oli tarkoitus eilen mennä ainakin katteleen, ku kaverin rottweiler Rokka oli ensi kertaa mätsäris, mut äitee tuli käymään nii me ei sitte lähdettykään minnekään. Mut kuulemma mukavasti mätsäris meni.

Mullon ny viimenen harjoittelu menos ja tuntuu kyl et aika menee hirmuista vauhtia. Opari pitäs tässä samalla tehdä loppuun. Joulukuus oisin sit valmis sosionomi. Jotakin työtä ois tarkoitus kattella täältä päin vuoden vaihteen jälkeen.

Ai niin sain oman koneen takas. Siin oli tosiaan virus, mut ihme kyl tiedostot (kuvat, tehtävät, yms.) pelastui.. (: Siihen vaihtoivat poijjaat emolevyä yms ja nyt nettikin toimii hieman nopeammin. Vähä oon kiitollinen meidän kaverille, joka on tuleva ingenjööri (: (:

Ny taidan mennä puuhasteleen jotakin, ku on nii hyvä ilmakin. Mut mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!