Viikko on melkeinpä nyt asuttu tuolla omassa kodissa ja oikein mukava siellä on olla. Mitä nyt mun mielikuvitus välillä laukkaa.. Tuntuuhan se hassulta, kun se on oma eikä mikään vuokra niinku tähän astiset asumukset on olleet. Viivikin on ollu eri nätisti tuolla *koputtaa puuta*. Mitään ei oo  vielä tuhonnu, eikä merkkaillu paikkoja *koputtaa vielä kerran puuta*. (:

Lääkekuurikin on ohi. Aika erikoinen juttu oli se, että kun perjantaista sunnuntaihin piti antaa 2 särkylääkettä ja 2 antibioottia päivässä, neiti söi ne niinku makupalat. Ja sitten maanantaina ja tiistaina oli enää se 2 antibioottia päivässä nii ei muutakun pyöritteli suussaan ja pulautti ulos. Minä sitten nappasin kiinni, että jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Söihän se ne lopulta ja sitten välillä piilotettiin ruuan sekaan ja kyl ne sitten uppos.

Eilen illalla käytiin Rokan ja Jutan kanssa yhdessä lenkillä. Kovasti olisivat halunneet leikkiä, mutta kun lenkillä oltiin niin sitten kans lenkkeiltiin. Käytiin heti sellanen lenkki, että jaloissa tuntu. Ja kotia kun pääsi niin olikin sauna lämmin. Onhan toki puukiuas mukava ja ehkä paremmat löylytkin, mutta kyllä sähkökiuas on helpompi. Viiviä ei oo saunaan tuolla otettu, aateltiin et jos mummolassa ottavat sen mukaan niin se on eri asia ja eri paikka ja eri säännöt. Se oli kyl hauska sillon, ku ei ollu edes päällä sauna niin Viivi istu lauteilla ja läähätti (:

Tuparit ja muut ois tarkoitus pitää heti, kun on saatu kaikki paikalleen. Huonekalut on aikalailla paikoillaan, mutta matot ja valaisimet hakusessa. Kärkkäiseltä ei löytyny sopivia valaisimia. Aina väärän värinen, tms. Ja oli se ihan hauska käydä kattelemas niitä.. Keskustelu meni valaisin-osastolla näin:

R: Toi on kivan näköinen

V: Mihin?

R: En mä tiiä...

Ja tuota jatku vaik kuinka kauan.. alko jo naurattaan.. Sitten tuli joku toinenki pariskunta katteleen valaisimia niin sitten mua vasta nauratti kun se nainen sano, että "Vitsit tää on kyl hieno", johon mies vastasi kysymyksellä "Mihin?".  :D

Töiden jälkeen on mukava mennä omaan kotiin. Saa rauhas kattella, että minkä minnekin laittaa. Viivi on taas Männäperällä päivähoidossa, kyllä se hienosti pärjäis kotonakin mut aattelin tänään viedä sen sinne niin on hieman vaihtelua sillekin ja papalle. Nyt meen syömään.