Beaglein päänäyttely on ny käyty ja hyvinhän siellä meni. Meiän "pötkylä" sai H:n, mutta ollaan tyytyväisiä. Ja muutenkin oli mukava tavata paljon beagleja ja harrastajia. Hutikan kennel voitti kasvattajaluokan ja Viivin täti Siita oli näyttelyn kaunein (: Erjalla on hieno kuvakin tästä pissiksestä blogissaan. ;) Laitanpa tähän kuvan Villestä ja Viivistä..
1383768.jpg

Oman porukan tunnisti tuolla näyttelyssä tuosta piposta, mikä Villelläki tuossa päässä mut tekstiä ei näy. Tekstihän menee näin "Komiat pärjää aina". Mut hienosti siel näyttelys meni ihan kaikilla, ottaen huomioon et millainen kehä siellä oli.

Juu ja lauantaina ku mentiin nii lähettiin heti Marjan ja Erjan kanssa Ruottin puolelle Ikeaan. Ja sieltä tuli ostettua kaikkea "pientä" kivaa. Tässä nyt on se jumalattoman suuri kello, jolla naiset piti ilvettä. Pitäähän ny kellossa olla kokoa ja olin kattellu sille paikan valmiiks jo ennemmin.

1383766.jpg


Ai niin tänään sain viestiä Kärsämäeltä, et Matti ja Marja oli läpäisseet kasvattajan peruskurssin tentin, onnea siitä! Ja minähän sitten ihmettelin, ku tulin kotia eikä postilaatikossa ollu kirjettä. No hermostuksissa laitoin viestiä kurssin vetäjälle ja hän vastas, että todistus tulossa ja tentti meni läpi. Seuraavaks sitten kennelnimianomusta etiäpäin. Että tämmöstä tänne tällä erää.