En oo taas hetkeen ehtiny kirjoittaa kuulumisia. Meil on Viivi "heittäny" jo Rokan kans talviturkit pois. Juhannuksena käytiin Kalajoel Villen siskon mökillä ja siel mentiin Milli-terrierin kans vedessä. Meil on tosiaan nyt asunnon etsintä menos. Vuokranantajan pitää muuttaa syksyllä tähän takas niin meidän pitäis nyt pikaisesti vuokrata tai ostaa. Eilen käytiin kattomas paria taloa ja se toinen oli kyl siisti. Mut vapautuu vasta tammi-helmikuus 2008, että silti pitäs mennä muutamaks kuukaudeks evakkoon jonnekin, jos sen talon ostaa. Tai sit ootellaan, jos jotain muuta ilmenee. Yleensähän asioilla on tapansa järjestyä loppujen lopuksi. Tuokin talo, mitä käytiin kattomas oli jo melkein mennyt mut ostaja oli muuttanu mieltä paikkakunnan suhteen.

Niin meil tosiaan tippasee ny. Viivin todistettavasti ensimmäinen juoksu on ny alkanu. Yritin täs aamusella sille niitä juoksupöksyjä, mut ei se oikeen innostunu katto mua "et oot sä tosissas". Kyl se vähän ihmeissään jää katteleen, et ku välil tippuu verta johonki, et mitähän tuo oikeen on ja kattoo mua kysyvästi. Tai ainaki siltä se katse tuntuu (: No onneks tämä ei kauaa kestä vaik ny saa olla tarkkana, et urokset ei pääse liki. Ja huomaa kyl, et Viivi on normaalia uneliaampi. Koko ajan vaan makoilee ja kattoo vähä surkeana. Semmosia ne naisten päivät on (:

Ny pitää lähteä ajamaan kohti Oulaista eli töihin. Jospa Viivi pärjäis päivän itsekseen. Luulenpa, et se nukkuu suurimman osan ajasta.