Ajattelin nyt taas kirjoitella kuulumisia tänne, kun jotain asiaa on (: Eilen lähdettiin aamupäivällä Jutan ja Rokan kanssa Haapavedelle, osallistuaksemme koiraluennolle. Itseä kiinnosti erityisesti vetämättä hihnassa- osuus, kun eräs koiruus sitä harrastaa oikeen olan takaa. Ja tiedetään, ohjaajassa se vika on ellei koira jotain ota oppiakseen. Nyt päätin, että aletaan harjoittelemaan ihan tosissaan asiaa, koska liukkailla keleillä ei mukava kun toinen vetää niinkuin viimeistä päivää. Päivähän siellä meni, kun osalla niinkuin Jutalla oli koiruus matkassa että sai sitten käytännössä treenata luennolla opittua. Ois pitäny Vipukkakin ottaa matkaan, mut se ei välttämättä olis viihtyny autossa montaa tuntia vaik oishan siellä ollu Rokka seurana.

Eilen meni sen verran myöhäseen ettei ehditty Kärkkäisen ilotulitusta näkemään, mut eipä sillä nyt niin merkitystä ollut. Jouluvalmistelut on aluillaan, kortteja olen askarrellut ja sen sellaista. Nyt alan suunnittelemaan yhden porukan kanssa joulumyyjäisiä. Vaikkei tällä hetkellä ole kokoaikaista työtä niin puuhaa riittää kyllä ihan mukavasti. Vaikkei kaikki ymmärrä vapaaehtoistyötä ja sen merkitystä, mut pääasia että ite saa tekemisen iloa ja arvostaa sitä hommaa. Kennelnimikin on nyt sitten saatu ja se on Komian kennel. Meillä oli kaks vaihtoehtoa ja tuo oikeastaan oli Villen ehdotus. Sulhoetsintä menossa ja silleen. Veikkaanpa, että Vipukan seuraava juoksu on keväällä tai kesällä niin se on aina ennenkin ollu ja neiti on nyt 2,5v ja juoksuja on ollut tähän mennessä pari. Joku vois ajatella, että helpolla päästään, mut ne yleensä kestää melko pitkään sitten ja olen kyllä ell käydessä kysynyt asiasta ja hän sanoi että asia on ok.

Keväällä olisi tarkoitus käydä näyttelyssäkin, kun niitä tuntuu olevan tässä lähialueella ja edellisestä on kulunut aikaa. Mut sitäkin pitäisi hieman treenata taas. Että tämmöistä tänne.