Tänään kävimme Viivin kans ekan kerran lenkillä siten, että laitoin sille heijastinliivin päälle. Harmittaa, kun ei ollu kameraa siinä kun aloin laittaan sitä.. Hutikkahan katto mua, että "o-ou", peruutti ja meni maate. Aatteli tieten, että siinäpähän yrität.. No sain minä sen liivin päälle ja sitten ku yritin antaa makupalaa siitä hyvästä, että sain sen liivin päälle ja koiran lähtövalmiiksi.. piti se maku työntää neitin suuhun, koska kyseinen yksilö oli järkyttynyt siitä että TAAS se laitto sen liivin päälle.

Ulos ku päästiin nii lähin viemään roskapussia koiran kans.. Tais panta olla löysemmällä ku normaalisti, koska yhtäkkiä talutushihna tuntui erittäin kevyeltä. Käännyin kattomaan ja hutikka istu paikallaan.. Ei hölmö yrittäny edes karkuun (onneksi). Siinä se kökötti ja minä nappasin syliin ja kannoin sisälle että sain sen pannan laitettua takas. Yllättävän hyvin meni se lenkki sitten lopen, kun tien päälle päästiin. Yrittihän Viivi kovasti puistella liiviä pois, mut eipä se niin vaan lähdekään.

Muuten ei tänne ihmeempiä kuulu.. Viivi on tuhonnu tämän kk:n aikana useamman pesusienen.. Se menee täällä kylppäriin ja retuuttaa pesusieniä pitkin poikin ja tuhoaa ne. Olen kyl tietoinen, että niissä saattaa olla pesuaineista jäämiä ja yritän laittaa ne aina semmoseen paikkaan, ettei Viivi niitä sais.. Nyt se Villen vanhempien mielestä erittäin rauhaton.. ihan niin kuin se aavistais tulevan muuton.. Saa nähdä ens vkl ku hutikka viimein uuden kotinsa näkee, että mitä se siitä tykkää sitten..

Nyt tästä joutaakin nukkumaan, että jaksaa tulevan viikon nii sittenpä sitä saadaan muuttaa. Ja ens lauantaille hankin parturiajan.. Kaikenlaisia menoja ens kuussa nii pakko saada väriä tähän päähän juurikasvun tilalle (: